dsc-0036.jpg                      

SPA-MASSAGE    ca. 60 min     

En mjuk och härlig, avstressande helkroppsmassage med en härlig tistelolja. Ger en skön avslappning och fukt till huden.

600:-

TAKTILMASSAGE    ca. 60 min

Djupavslappnande massagemetod som inger ett ökat välmående bl.a. genom att minska adrenalinpåslag och stress. En mjuk och behaglig massage. Perfekt för fibromyalgi, reumatiker m.fl.

600:-

 

KLASSISK MASSAGE      30 min/60 min

Massagen lättar på muskelspänningar och ökar cirkulationen. Denna behandling går på djupet, samtidigt som den ger en avstressande och avslappnande effekt.

350:-/600:- 

 

 

ENERGIMAGNETMASSAGE      ca 30 min.                                  

En unik syntes av energimassage, klassisk massage och magnetterapi. Massagen är fördelad på 50% energimassage/massage, 40% magnetterapi och 10% balansering. Den ges direkt genom kläderna.

Klienten sitter bekvämt framåtlutad i en skinnmassagestol.

 

350:-

 

 hotstonemassage-kurs-21.jpg

HOT STONE MASSAGE         30 min/60 min.                                   

Hot stone massage är en holistisk behandling där terapeuten använder sig av varma lavastenar och varma aromaoljor. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar, minska stress och på så sätt återställa balansen hos individen. Stenarna blir en förlängning av terapeutens händer. Hot stone massage ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.

350:-/700:-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 tillbaka