Marita Eriksson

 

Jag är född i Hammerdal, men har bott 20 år i Nynäshamn, strax nedanför Stockholm. För ett antal år sedan flyttade jag till Hotagen.Med denna vackra natur runt omkring så ville jag starta en kurs och konferensgård, med spa och massage, och dit har jag nu kommit.

Tidigare har jag drivit Mitas energi & zonterapi i  Östersund i många år, samt utbildat mig inom…Massage, spa-terapeut, zonterapi, orto bio nomi, örtmedicin, m.m. Det ska bli så kul att få jobba med detta i Hotagen. Att få se en dröm gå i uppfyllelse är en härlig känsla.

 

 

 

 

1937 byggdes det en prästgård i Hotagen. Sedan dess har präster och deras familjer huserat här. År 2007 blev prästgården till salu för allmänheten och saken var klar! Denna gård ville jag ha, och här skulle vi bygga upp Hotagens kurs & konferensgård. Under åren som gått sedan gården blev  köpt har det pågått ett enormt renoveringsarbete. Vi har jobbat med detta både dag och natt. Det har varit fantastiskt att få vara med och se det hela växa fram, att se en dröm besannas. Under tre år har vi jobbat, och nu är vi äntligen färdiga.

Hotagen är en liten by, med få invånare, och en tanke med det här projektet var att ge bygden en chans att leva upp igen! Här omkring finns mycket att se och uppleva, alltifrån fiske, skoterturer, båtturer, enormt vackra vattenfall och mycket mer!

Vi längtar efter att få ge er fina upplevelser hos oss, och att ni ska få känna, precis som vi, det underbara lugn och den harmoniska känslan som finns här i Hotagen. Ni är Hjärtligt välkomna att besöka oss!

 logga-hkk-211x77-.jpg

Välkomna önskar Marita.